2 timmar...

Är de antalet timmar jag sov inatt!

Hade i vilket fall supertrevligt igår! Vi var först hemma hos Anna&Dennis för grabbarna ville se fotboll. Jag satt mest och tjötade med brudarna och hade mys. Fram mot 23 tiden fick vi skjuts av Emma (som skulle agera hundvakt o chaufför) till en fest inne i stan. Där mötte vi upp lite mer folk innan vi gick till slutdestinationen. Harrys. Var KNÖKmycket folk! Nästan för mycket, inte så konstigt när de just vart löning.

Löning = mycket folk ute!



Var inte så jättekul på Harrys faktiskt. DJ'n borde bytas ut för att vara värdelös på att spela och mixa låtarna, framförallt blir övergångarna nån form av kisspaus då ena låten plötsligt tystnar 3 sek. SEN kommer en ny låt. Uruselt!

Innan vi kom tillbaks till huset blev det stop på Sibylla för lite mat. Sen somnade jag väl till men var blev aldrig nån riktigt djup sömn.
Upp kl 06 då klockan ringde och smög iväg. Åkte och köpte frukost på 7eleven och åkte mot jobbet! De som är för himla konstigt är att jag var piggare än nånsin framme! Hästarna fick mat och kom sen snabbt ut i sina hagar! Mockningen där jag brukar vara snabb, tappade jag lite energi och stötte på massa roligt folk att tjöta med istället.

Ska tillbaka till 14.30 och slänga in lunch, packa påsar, ta in hästar o sen åka opp o ta hand om mina små odjur! Har iallafall ingen kvällsfodring ikväll så de är jätteskönt har dock en del att stå i...

...Ikväll ska de nämligen förberedas inför... ja vad kan de va?


Gulliga Anna och gulliga Ozzie



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus