På prisbordet

De här 3 fina prisrosetterna kammade jag och DD hem på ett meeting i Umeå. Både DD och jag var i toppform den sommaren - fast jag inte red för instruktör då, iallafall inte på DD.

Fredagen red jag en LC:2 Och en LB:1 Vi kom 3.a i LC:2 och LB:1 en utanför placering. Jag tyckte själv att hon kändes finare i Lb men men.

På lördagen skulle vi "debutera" o rida LB:2 och LA:3 och dessutom på lång bana! Jag hade alltså fått plugga in 4 olika program och "nya" bokstäver att hålla reda på (Lb1 kunde jag ordentligt, men inte de andra så väl)

Så LB:2 kändes sådär, och när jag ridit klart så steg domaren ut ur sin bil och sa: tyvärr red du till fel bokstav 2 gånger så jag har dragit av poäng. Jaja tänkte jag, de gör inget de kändes ju skit iallafall. Varpå min mamma kommer och är jätteglad och sa: GUUUD vad bra hon gick de HÄR kan du vinna på. Nej sa jag för jag red fel så jag får avdrag. Mamma blir tvärförbannad och jag blir ju ledsen för de var klantigt om DD nu var så fin som hon tyckte.
De blev en 3.e plats för mig med mina 2 "felridningar", men jag skulle ha VUNNIT! Klantigt va?!?!?! Domaren sa till och med på prisutdelningen att jag var mer värd priset eftersom jag ridit allra bäst vägar och visat momenten tydliga. Så himla bittert!

Vi laddade om till LA:3 och DD fortsatte gå som tåget trots 30 graders värme i stekande sol. Vi kammade hem 2.a priset där - vilket jag inte ALLS hade förväntat mig! Jag och min dåvarande handledare (jag hade Praktik där och då) pratade med "vaktis" och han sa: "Jaha så eleven tävlar mot sin lärare" varpå hon svarar: "Ja, men idag får nog läraren stryk."

Så dessa rosetter kan man nästan säga är 1.a 2.a och 3.e pris och är mitt BÄSTA tävlingsminne med DD.

Nedan följer lite videoklipp. Bl.a. från en prisutdelning!!! (jag lärde mig att efter ärevarvet vid första utdelningen att DD INTE ville ha rosetten i tränset då hon satte sig på rumpan, gjorde en 360 och skenade iväg sen...)

 


Kommentarer
Postat av: Lina - Vinn ett flätat pannband från Hannas Häst & Foto!

Kul! :D

2011-03-08 @ 19:09:39 / URL: http://sallberglina.blogg.se/
Postat av: warnmark -fotoblogg

Sv; Haha du är söt du Eleonor! :)



Riktigt snyggt ekipage på filmerna för övrigt. Ryttaren ser aningen bekant ut men kan inte riktigt komma på vart jag har sett henne :o

2011-03-08 @ 19:27:08 / URL: http://warnmark.blogg.se/
Postat av: Jojjooo@soclog

sv: tack! Jodå, haha :D

2011-03-08 @ 20:43:44 / URL: http://Jojjooo.soclog.se
Postat av: jessica andersson

sv. jo precis, hon är kan bäst själv! ;) Försöker man komma med något annat så säger hon till, :) Man lärde sig hantera & låta henne kicka sådär! :) Nu har jag haft henne 4 år & som det ser ut nu så åker hon iväg om några veckor. :( Får hem en ny stor häst på fredag & vi har inte råd att hålla 3 stora hästar. :(

2011-03-08 @ 21:34:50 / URL: http://jessiejump.blogg.se/
Postat av: Sabina Borenius- ronda.blogg.se

Fint det ser ut!!

2011-03-09 @ 19:49:37 / URL: http://ronda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus