Fredagsmys

Idag har jag:
Vart på återbesök och fått bort skenan! Det betyder att mina tänder sitter LÖST för att nu växa in av sig själva. Jätte obehagligt och jag får ICKE peta/känna efter eller tugga (som vanligt). Om 2 veckor är det återigen dax att träffa läkaren - då ska sista skrotet bort från munnen.

Avtackat min praktikant

Sara blev hämtad av sin pappa och av vår mormor (Jag och Sara är Kusiner!) Jag fick hjälp att skruva ihop min säng, hyllor kom upp på väggen, en gardin i köket och min snälla mormor köpte en boxer åt mig så nu funkar tjocktvn o vardagsrummet (o jag kan ha min lilla tv i sovrummet!) Tack för all hjälp!

Haft lektioner
Hur underbara är inte mina fredagselever? Gulliga elever som var snabba upp i sadlarna, hann med både en ordentlig framridning, ridning över bommar samt hoppning! En av mina onsdagselever var där också och blev glad att jag var tillbaka igen! Också så roligt att höra - de är viktigt att ta åt sig av all denna positiv energi och feedback, än att haka upp sig på den negativa kritiken.

Nu har jag fått i mig mat med ny teknik...det blir en lugn tv kväll. Imorgon ska jag fånga dagen.

/ Eleonor

Nu har man blivit bortskämd med MASSA fina foton tack vare Sara. Nu blir det "tråkiga" bilduppdateringar. Vi hoppas att Sara kommer tillbaka fram mot sommaren!



Kommentarer
Postat av: SOFIE

SV: Tack för tipsen! Grejen är att hon står stilla tills jag ber henne att backa så hon kastar sig lixom inte direkt förens jag säger till det är lite klurigt :/. Antar också att det kommer att gå över, men hon slår i huvudet i transporten (i takkanten) så tills dess tänkte jag om man kunde sätta någon grej där uppe när man lastar ut vill ju inte att hon ska få hjärnskakning varje gång hon går ur transporten. Fast det kan ju iof kanske vara bra så att hon fattar att hon inte ska göra så och att det är hennes egna fel men vet inte riktigt :/

2011-03-25 @ 21:13:00 / URL: http://sofieslilla.blogg.se/
Postat av: Linda

Haha, jag tycker det berättar ganska mycket om mig ;)



Ja, det är en jättefin stad! Jag trivs jättebra här, det tråkiga är ju att det är så långt hem till familj och allt bara..



Okej, vart håller du till? :)

2011-03-26 @ 11:18:13 / URL: http://lindabj.blogg.se/
Postat av: Lina - Team Hippoteket

låter otäckt det där!

2011-03-26 @ 13:51:20 / URL: http://sallberglina.blogg.se/
Postat av: Camilla

Läskigt med tänderna. Skulle vara där och peta jämt för jag kan aldrig låta bli

2011-03-26 @ 14:24:37 / URL: http://camillahastskotare.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus