Tisdag

Dagen började med ett tandläkarbesök som gick helt smärtfritt. Tog lite nya bilder då de första va dåliga - samt eltestade tänderna. Många tänder i underkäken har ingen känsel alls... Vi kommer gå vidare med att tandläkaren kontaktar käkkirurgen då de ska operera in en "skruv" som sedan tandläkaren ska fästa en tand på. Det är inte mycket plats att "operera" på men jag hoppas det går bra.


Därefter åkte jag rally till ridlägret där de fått vänta bara för att tandläkarbesöket drog ut på tiden. De fick ett kort men intensivt dressyrpass med sidvärtsrörelse i fokus. Öka, minska volter som gjorde susen på de flesta hästarna och avslutade med lite skänkelvikning halvt igenom.

På eftermiddagen hade vi ett lite längre hoppas med uppvärmning på serpentin längs långsidan för att få hästarna runt innerskänkeln, trava bommar med långt avstånd och korta för att kunna reglera tempot - avslutade med att hoppa en "bana" på 3 språng, långsida/snett igenom/långsida. Alla elever skötte sig galant!

Hemåt igen mellanlandade jag på ATG kliniken på Mantorp där (tyvärr) Stina haft sin häst för undersökning idag. Mitt i fälltävlanssäsongen har han lustigt nog blivit halt vad de tror kan vara en rejäl stukning men de vet inte. Ska på återbesök på Torsdag för att fortsätta undersökningen.

I stallet blev det mockning och en rejäl långritt på DD tillsammans med Stina och hennes 2.a häst Olle som får gå terrängen i helgen istället. De va riktigt mysigt ute - lagom varmt, goa dofter och kanske lite för mycket flugor och bromsar... :(

Dacke har av olika anledningar fått lite "semester" denna vecka men from nästa kommer jag planera ett träningschema för honom - ev se efter nån tävling i framtiden.



De va en liten uppdatering om dagen!
Nu ska jag sova - är jättetrött!

Kommentarer
Postat av: Camilla

Oj full rulle! Hoppas du sover gott!

2011-07-27 @ 00:01:40 / URL: http://camillahastskotare.blogg.se/
Postat av: Lina - Team Hippoteket

otäckt med dina tänder! hoppas det fixar sig med dem. :)

2011-07-27 @ 14:25:28 / URL: http://sallberglina.blogg.se/
Postat av: FIA

Det verkar så roligt att vara ridlärare/tränare!



Föresten, har skrivit ett åsiktsinlägg om "Onödig utrustning" på hästen.. Släng gärna in en mening om vad du tycker!

www.trippelbarr.spotlife.se/2011/07/27/asikt/

2011-07-27 @ 23:08:40 / URL: http://www.trippelbarr.spotlife.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus