Tankar & funderingar kring...

...varför ryttare och hästfolk envisas med att klä sig i ridkläder i hästevenemang där man kan bära "vanliga" kläder? Jag kan knappt räkna på mina fingrar de dagar jag får bära jeans, shorts och linnen från vanliga klädbutiker, men när de väl händer så är det en fröjd! Så varför finns det så många som ska bära klubbjackor, ridtröjor, skjortor av mindre eller mer kända ridmärken..? 

...att det bara i vissa fall ska vara så "hyschigt och pyshigt" på dressyrläktaren att man inte ens får inta sin sittplats under tiden när ekipaget genomför programet, men i andra fall får hundar, ungar, tanter you name it, gapa, skälla eller röra på sig konstant. Tro mig - jag tycker en dressyrhäst som är så pass finkänslig och koncentrerad på sin ryttare inte ska bli berörd av att nån går på läktaren, men gäller det mig att vara tyst som en mus konstant bör väl detta gälla alla?

Varför hela expertpanelen alltid lyckats hamna bakom mig på läktarna? Det rör sig allt ifrån åldrarna: 12 upp till 40+ och de har så mycket råd och tips och knep till ryttarna nere på banan att jag hade kunnat skriva en roman.

...att man kan tro att jag åker till Falsterbo och vill teckna nya mobilabonnemang. För sjuttioelvte gången: NEJTACK jag vill inte ha ett reklamblad eller snacka med den välfriserade killen om att mitt nuvarande mobilabonnemang är så mycket sämre än det häär erbjudandet och..."hörru vänta lite du får ju en mobil på köpet också?!?!"

Kanske det kommer lite fler funderingar efter morgondagen!?


Kommentarer
Postat av: Rebecca

jag råkade utför en expertpanel i onsdag när jag satt och kollade på huntingen!

Det finns inget som gör mig mer förbannad än att sitta och lyssna på det. Det förstör hela min stämning!

2011-07-08 @ 23:04:21 / URL: http://vardagmedhastar.webblogg.se/
Postat av: Lina - Vinn ett Crown View-schabrak med valfri färg på strassen

haha. :P

håller med! dock tycker jag det är kul att prata om hur jag kankse gjort annorlunda, även om ryttaren just då såklart gör sitt bästa. ridkläder är ju mycket skönare. :)

2011-07-09 @ 07:56:19 / URL: http://sallberglina.blogg.se/
Postat av: Emma Elfstrand - hästblogg

haha, sant! speciellt det där med ridkläder fattar jag inte varör man har på sig :P

2011-07-10 @ 19:56:32 / URL: http://catago.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus