Välja hingst

Har länge haft tankar på att ta föl efter mitt fina sto Drusilla's Delight e. Eighty Eight keys xx - u. Drusilla ue. Daktyl.



Har dock inte funderat jätte mycket på hingstar så jag undrar om ni själva har något förslag?
Jag ser iallafall en hopphingst med god frambensteknik, fint temperament.

Såhär ser DD's blup ut:

Sagt om Eighty eight keys xx:


"Tycker nog att han är lite överreklamerad... de avkommor jag sett har varit stora,med ordinära gångarter, ingen jätteteknik i hoppningen och tyvärr, tråkiga halsansättningar.."

"Överlag brukar 88arna vara mkt vackra tycker jag o samarbetsvilliga. Mediokra gångarter,lite långryggade, högresta av medelhöjd :smirk: o framförallt bruna.
Dock måste jag säga att bäst lämpar han sig nog till förädling av ex halvblodet.
"

"av dem som finns så verkat de har ett normalt temeperament, normala gångarter och hoppförmågan varierar lite hit och dit men ingen av dessa är någon stjärna, men inte heller någon hopplös katastrof, de utmäker sig inte på något sätt där men de är iallihopa välditg stora (höga och lååååååånga) och ridbarheten är inte så jag blir avundsjuk direkt, de har krävts väldigt mycket jobb att får dem till hyffsad lätt A nivå"

Igår diskuterade jag o min vän Johanna om Camaro M. Har sett många avkommor efter honom med mycket goda resultat i 3-års testen med hoppdiplom.

Blev tipsad av Matilda förut om Indoctro

Har ni synpunkter eller förslag? Kommentera gärna med tips o info om hingstar ni tror skulle passa Disen!



Kommentarer
Postat av: Lina - Vinn ett John Whitaker-schabrak!

Jag hade ett fullblod e. Eighty Eight Keys tidigare. :) Dock var hon för kall i benen och jag ville hoppa så sålde henne

2011-01-06 @ 18:10:07 / URL: http://sallberglina.blogg.se/
Postat av: Jojo

Gud vad kul! Ny header förresten? Den är superfin! :D

2011-01-06 @ 20:42:15 / URL: http://jojjooo.soclog.se
Postat av: Ida

Ursula har Indoctro som morfar, och enligt alla som vet har han slagit igenom VÄLDIGT mkt.. Hehe. Beror på hur man ser det om man vill ha det som ngt positivt eller negativt..

2011-01-06 @ 21:12:44 / URL: http://inridsport.blogg.se/
Postat av: Rebecca

Contendro I

2011-01-08 @ 19:58:55 / URL: http://rebeccalandgren.blogg.se/
Postat av: Pernilla

Camaro M har jag också tittat på, då han ju fått mycket bra avkommor. Men jag behöver nog någon hingst med bättre exteriör till Räkan, dessutom stod det i fjol på deras hemsida att det ev. var sista året han var i Sverige.

2011-01-09 @ 08:37:07 / URL: http://www.nillashast.se
Postat av: Amanda

Hej! Jag har ett sto efter 88:an och hon är verkligen en topphäst. Hon har ett jättebra steg absolut inte lång. Har tävlat och hamnat på höga placeringar i MSV dressyr och LA i hoppning så där har han gjort sitt jobb bra om man säger så :) Jag tror att det beror på mycket hur man tränar sin häst och om kombinationen ifrån mammans och pappans sida passar ihop. Överreklamerad är han iaf inte.

2012-07-28 @ 20:49:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus