Tisdag/Onsdag

Hej på er!

Vilket väder de har vart inatt! Svårt att bedöma om de åskade eller inte. Men regnat och stormat som bara den! Svårt att sova riktigt gott då.

Sent igår hade jag en nattkompis. Malin skickade sms vid 23 tiden och frågade om jag var vaken. De va jag. Så hon tog bilen hit så drack vi glögg, åt after eight o kollade på Musikhjälpen o annat skoj på youtube. Hon stannade till 02.00 innan hon begav sig hemåt. Supermysigt och precis vad jag behövde - lite socialt umgänge.

Nu skickade hon just att hon gjort lunch men här ligger jag i morgonrocken och nästan nyss ätit frukost. Så jag var inte alls hungrig. Synd för hon hade gjort makaroner och köttfärssås...

En annan dum sak är att när jag hällde över varmvattnet till min kaffepress så hörde jag ett "knak..." och sen  började kaffevattnet sippra ut i en rask takt. RIP KAFFEPRESSEN! Måste köpa en ny i helgen då jag inte kan leva utan kaffe här hemma!

Ikväll har jag 3 lektioner. Det är terminsavslutning så de kommer få välja att rida barbacka o dressyra, eller värma upp hästarna och sen ha stafett. Bl.a. Rida slalom, hoppa över ett hinder m.m. Jessica har köpt massa pepparkakor och skumtomtar som varje grupp får äta efter ridningen - tycker jag är supermysigt (och gott! ;) )


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus