Gårdagens Dacke

Glömde helt av att berätta om passet på Dacke igår! MAKALÖST!

Dacke har alltså vilat en vecka i sträck nu. Dels för att jag haft mycket på ridlägrena, dels för att jag inte haft nån tävling inplanerad framöver, och för att han dessutom vart riktigt ridbar och förtjänade lite semester.

Den semestern gjorde verkligen susen. Från att ha varit lite trött och loj så kunde jag bara ta tygeln och trava på framåt! Vilken bjudning han hade och väl balanserat. Galoppen var lite svår särskilt i höger varv nu men de är bara komma igen med de - syftet var bara att "känna" på honom - oj vad roligt de var att rida!

Ska försöka lägga mina ridpass antingen tidigt på morgon eller sen kväll då de är lite svalare då de var mördarvarmt igår. Då orkar varken jag eller Dacke prestera i 45 min. Ska kika om de finns nån tävling inom en snar framtid vi kan anmäla oss på.

3 bilder från tidigare dressyrpass.


Kommentarer
Postat av: Lina - Team Hippoteket

SV: tack! dock saknar jag mina scapaschabrak (har ett oanvänt), men nu får jag ju ha hippoteketschabraken när de sponsrar!

2011-08-02 @ 18:35:36 / URL: http://sallberglina.blogg.se/
Postat av: Emma

DU SKA RIDA BARBACKA UTAN SKOR, ANNARS VILL DU INTE VETA VAD SOM HÄNDER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!heheh

2011-08-02 @ 21:21:26 / URL: http://emmamariaelisabethkarlsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus