Augusti!

Tiden går så fort! Jag är iallafall glad att veckan ska bjuda på strålande sol!

Igår jobbade jag på Biltema från 17-24 på natten. Det var inventering som gällde för de stora varuhuset - vilket innebär att du ska räkna varor och skriva detta på lappar, så kommer en annan och scannar in detta i en dosa. Detta gör man vanligtvis 1 gång per år för att rapportera statistik m.m.

Ungefär såhär dum i skallen blir man av att räknat i 7 timmar i sträck!



Jag har inventerat en hel del sen jag var liten så jag tycker jag skötte min "vana" syssla galant!

Vi fick ingå i olika team, för olika avdelningar med en teamledare som skötte scanningen. Jag hamnade bland "bra" hyllor, bl.a. fritid vilket var roliga varor o plocka. Ni kan ju tänka er att hamna vid byggavdelningen och räkna SKRUVAR och MUTTRAR! 

Tyvärr fick vår teamledare komma och "skälla" på oss då många inte vart observanta på artikel nr (man måste ju se till att man inte räknar in fel varor som är på fel plats vilket de oftast kan va).
Dock tog jag inte till mig kritiken då jag visste att jag var noggrann och la rätt vara på rätt plats och räknade ordentligt - vilket jag också fick cred för av teamledaren! Strax efter 24 fick jag släppas iväg fast de inte var helt klart, men jag hade räknat bra många hyllor och varor.

Hemma slocknade jag i sängen fortare än jag hann lägga huvudet på kudden och vaknade inte förrns 11!
Nu har jag hunnit med en frukost, städat ordning och kollat schemat.

Kl 18 ska jag ha 2 hoppträningar för eleverna på Eda som hyr hästarna - det är alltså träningsläger denna vecka vilket ska bli urroligt. Jag kommer ha huvudansvaret för hoppningen mestadels men nån dressyr kommer vi säkert lägga in också. Eleverna ska iväg och tävla onsdag kväll så idag ligger fokus på rytm/balans och anridning och imorn ska de hoppa bana.

Jag kan lägga ut mina banskisser och hur jag hanterar svårigheterna i övningen. Men jag vet ju med mig att elever och hästar är urduktiga så de ska bli en fröjd att hålla träningarna.

Först ska jag iväg och hinna ta hand om mina hästar som fått vara lediga en hel vecka. Jag såg i Dackes ögon igår att de lyste av iver att komma igång igen - jäklar vad han kan va pigg idag tror jag!


Kommentarer
Postat av: Linda

När jag jobbade på Hemköp och vi hade inventering fick jag räkna kexchoklad i en stoooor kartong en gång. Det var sådär..

2011-08-01 @ 15:11:03 / URL: http://lindabj.blogg.se/
Postat av: Emmy

fin blogg! :) va gärna med i min frågestund, du blir även länkad om du är med ;) länk:

http://luckyrider.blogg.se/2011/july/just-one-question-to-you.html

2011-08-01 @ 22:56:03 / URL: http://luckyrider.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus