Sen kväll med febrig o snarkande häst

Blev riktigt sent i afton igen med sena lektioner, några avfallningar och fodring om de. Jag delar med mig av dagens hoppövning som är riktigt bra! Temat är: Kontroll.

Dacke
verkade hängig när jag kom till stallet idag. Han åt upp sin havre men ställde sig sedan i ett hörn och ville inte röra höet. Jag red DD en sväng och när jag kom tillbaks var de fortfarande orört likaså vattnet. Jag tempade honom förstås och de visade 38.8.

Jag borstade och myste med honom (för han var himla mysig och vänskaplig idag) o åkte för o jobba. Jag skulle ju ha fodringen så jag kunde kolla läget med Dacke då. Gissa om han piggnat till? Han hade ätit, druckit och stod o "shake-ade" huvudet som bara han kan göra. Buse. Ska tempa honom imorgon bitti igen för att "checka".

DD
den stackarn hade lagt sig ned o snusat o snarkat på. Hon har svårt att resa på sig men som tur var, va Stina i stallet och kunde gunga henne opp när hon vaknat till. När Stina skickade ett mms på en sovandes DD blev jag jätterädd och messa tillbaks: MEN GUD LEVER HON!?! DD brukar ALDRIG ligga ned o sova - tänk av en galopp på terrängfältet kan suga musten ur henne...

mer om min dag får ni helt enkelt läsa om...imorgon! :);)

/ Eleonor


Kommentarer
Postat av: Camilla- Tävla om snygga kläder ifrån Mountain horse

Tur att han kvicknade till sen :)

2011-04-14 @ 09:07:53 / URL: http://camillahastskotare.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus