Mina mål: clear round dressyr

Morgondagens clear round är mina första program jag rider med Dacke! Därför är förväntningarna absolut inte skyhöga, utan mer en "koll" på hur vi ligger till och få ett protokoll i handen där jag tydligt ser var vi är starkast respektive svagast i.

 

Mål LB:1 Detta programet gillar jag och tror på om jag själv som pilot är noga med att göra många avstämningar och rida bra vägar för bästa förutsättningar så kommer Dacke lyda minsta vink! I procent är jag nöjd alltifrån mellan 50-60%

 

Mål LA:1 Här kommer svårigheterna med att allt kommer väldigt fort (vilket är för mig o Dacke ändå riktigt bra prövning då vi båda behöver bli kvickare!) Ökningar, skänkelvikningar och små volter. Dacke är fortfarande riktigt svår i vänster så jag kommer strunta i att vi får "dåligt" i just den galoppen. Jag är nöjd om vi reder ut skänkelvikningen o travprogramet. Här är jag nöjd om vi lyckas få runt 50%

Helhet ska Dacke vara avspänd o lyssna på mig - inte bli "tung" i formen. Jag fokusera på att rida framåt för säte o skänkel och så ska vi förstås: HA SÅ HIMLA ROLIGT!


Startlistan Det blir en snabb omladdning efter min första ritt vilket inte är mig emot. Jag kommer snarare se LB:1an som en "framridning" till LA:1. Givetvis rider jag fram ca 30-40 min innan program nr 1.


Kommentarer
Postat av: Lina - Vinn ett Glen Gordon-pannband från Hippoteket!

Lycka till igen

2011-04-15 @ 22:01:31 / URL: http://sallberglina.blogg.se/
Postat av: Linda

Vad roligt, hade varit perfekt för Silver! Lycka till! :)

2011-04-16 @ 07:07:24 / URL: http://lindabj.blogg.se/
Postat av: sofie

Var inne på tävlingsdatabasen för att kolla på lite dressyrtävlingar som jag kan va med på men såg att alla tävlingar börjar som lägst med L:B är det alltid så med storhäst? Har aldrig tävlat det förut så haha..

2011-04-16 @ 21:10:19 / URL: http://sofieslilla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus