Söndag

Nätverket krånglar lite ibland men nu verkar det fungera igen! Annars hade jag uppdarerat betydligt tidigare i förmiddags!

Jag har ridit dressyr på DD idag i dressyrsadeln - det var ett tag sen! Men jag är nöjd. Jag måste bli kvickare för att DD ska reagera fortare på mina hjälper. Ibland tar det lite för lång tid för att få igenom en halvhalt ex. Men mot slutet så var hon mer uppe i formen och framme för båda skänklarna.


Linda benen inför dagens dressyrpass.


Nöjda och glada efter passet

Nu sitter jag och pysslar med min lektionspärm. Det tar längre tid än vad jag trott särskilt när jag vill göra alla saker samtidigt. Men jag har skrivit klart dressyrens grunder såsom mål och utbildningstrappa samt påbörjat övningar i medel nivå. Så småningom lägger jag upp lite övningar på bloggen som ni kan ta del av och några tankar och tips inför övningar.

Om ni har nån bra övning
ni vill dela med er av så skicka gärna, antingen via en kommentar eller ett mejl: [email protected] bifoga gärna en bild så man lätt kan förstå övningen. Skriv vad övningen heter samt mål och vad den gör för nytta för häst och ryttare.

/ Eleonor

Kommentarer
Postat av: Micaela

Hej!

Jag kanske skriver det här lite sent men endå :) Min tränare har tillsammans med sin syster skrivit en bok om olika övningar man kan utföra antingen ensam eller i grupp upp till 10 personer. Alla övningar är indelade i "lätt", "medel" och "svår" nivå.

De har testat alla övningar på grupper på ridskolan.

Du kan läsa lite mer på www.ulga.weebly.com .

Boken heter "Tio i manegen".



/Micaela :)

2010-10-24 @ 14:26:35 / URL: http://janatuinen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus