Nu vill jag tävla!




De här bilderna är jag så himla glad över! Beställde de + 2 andra bilder på riktigt fotopapper och har de i svarta ramar! Jag saknar verkligen tävlingarna. Sommaren 2009 hade vi ett sånt himla flyt och vi startade många hoppningar varvat med dressyr.
De är alltid mycket svårare att komma igång o få ett bra flyt då man inte hoppar lika ofta eftersom hoppningen är "färskvara". Kanske jag ska hoppa lite imorgon om vädret tillåter?

Kommentarer
Postat av: Annika

Nä, klart man e dum som låter sig provoceras. Men har man väl börjat titta är det svårt att sluta, man dras väl till dumhet ibland...haha

2010-09-18 @ 22:01:12 / URL: http://chanina.blogg.se/
Postat av: my- unghästbloggen

haha varsegod, man kan ju inte annat än skratta åt dom och tycka att det är lite kul att försöka få dom att förklara sig, men än verkar det inte funka, undrar varför dom bara svarar dig? :P

2010-09-18 @ 22:08:33 / URL: http://hullygully.blogg.se/
Postat av: my- unghästbloggen

nä inte mig iaf :P haha jag hejar på dig iaf! gick det bra på lcr förresten?

2010-09-18 @ 22:20:03 / URL: http://hullygully.blogg.se/
Postat av: Proffsen - vi som slår hål på myterna!

Svar: Som du förmodligen vet är vi två personer som driver denna blogg & de är pro nr.2 uttalande om de där med att brodda på fem minuter.

Jag (pro nr.1) vet heller inte vad ni diskuterar riktigt och tänker därför inte sätta mig in i de.



Men för de första måste jag påpeka dina påhopp om hur kassa vi är i ridning osv. Vad får oss att vara kassa igentligen? På våran blogg skriver vi vad VI tycker & anser & de strömmar hela tiden in kommentarer från dig som till en viss del är jätteroligt men efter all skit vi får ta från dig & påhopp om att vi suger, vi vet inte vad vi pratar om att vi ska lägga ner bloggen, liksom vart vill du komma? Tror du på fullaste allvar att Du kan få oss att ändra våran åsikt om saker? Ridskolan där vi kommer ifrån broddar vi våra ponnyer utan några större problem, de mindre (tex. 8 år som den där Lisa) rider aldrig ut utan vuxen & galopperar knappast i skogen & rider någon värst avancerad ridning, för när man är så ung anser vi att de till största del ska vara en rolig grej & ingen i den åldern på vår ridskola kan rida en häst korekt för de tar sin tid att lära sig de. Sen de äldre, ja de kan brodda sina hästar/ponnyer utan problem & sen rider vi faktiskt inte på isen utan vi underviker helst de eftersom de finns en viss risk. Dessutom sköter vi och gör iordning våra hästar innan vi ska rida & då har man tid på sig att brodda, om hästen har gått lektion innan kan tex. ridläraren hjälpa en brodda eller någon annan. Så jag vet inte riktigt hur du tänker när du säger att en 8-åring ska rida en ganska kraftig/tung C-ponny ute i skogen & förmodligen ha en del fart (hos oss broddar vi nämligen inte om vi bara skrittar ut och travar som de små gör)men ändå inte är kapabel till att brodda den. De kanske du tycker är självklart men hos oss är de inte det.

Sen om en liten skulle behöva ha hjälp med att brodda finns de alltid vuxna/ungdomar som hjälper dem, vi samarbetar i vårt stall.



De var de, hoppas du förstår lite hur jag menar, & lägg ner påhoppen & diskusionerna för de kommer ändå ingen vart.



Ha de bäst

Proffsen - vi som slår hål på myterna!

2010-09-19 @ 14:26:15 / URL: http://proffsens.blogg.se/
Postat av: Proffsen - vi som slår hål på myterna!

Svar: Jag sa att jag inte tänkte sätta mig in i eran diskusion kring de med lösdrift och allt sådant men förklarade hur de var där vi kommer ifrån så att du kanske kunde få en uppfattning hur vi tänker.

Med ridning btw. menade jag kunskap i ridning osv.

Skiten vi får ta emot från er är inte dina åsikter, de är inte de vi syftar på utan de du skriver om OSS.

& varför skulle vi inte kunna ta en åsikt? Vi har inget emot åsikter at all utan tycker de är kul men vi gillar inte när folk skriver att VI HAR HELT FEL & ÄR UTE OCH CYKLAR osvosv.

De vi skriver kommer dels från våran egen erfarenhet (vad som är bra för våra hästar etc.) och även kunskap från människor som kan!



Ha de bäst

Proffsen - vi som slår hål på myterna!

2010-09-19 @ 16:41:36 / URL: http://proffsens.blogg.se/
Postat av: Timmie

Jag skrattade också åt svaret! Lite svårt att förklara sig måste jag säga!! =0)

2010-09-19 @ 18:57:48 / URL: http://melanozz.blogg.se/
Postat av: Proffsen - vi som slår hål på myterna!

Svar: Om att du blir osäker angående att vi är anonyma, vi kan bara säga att vi är ledsna att du tycker så för vi kommer fortsätta vara anonyma därför att vi finner fler fördelar med att vara de för tillfället. Felstavningar, alla stavar väl fel någon gång? & felstavningar ska väl ändå inte ha någon stor betydelse på om man har kunskap eller inte.

Vi kan dra igång och säga ifrån när folk ssäger att vi inte ska skriva de vi skriver och att vi alltid har fel osvosv. och svarar vi på de men eftersom att man tar de över internet så kan man aldrig veta hur folk uppfattar de.

Tackar för berömet om mina texter om hur en häst agerar, den faktan kommer från min erfarenhet om min häst och även från en vän som jag känner och hon jobbar inom de.

Som vi också har svarat ett antal gånger är att man kan inte bedömma hästen och ryttaren på En ända stillbild men folk vill mycket hellre skicka in en bild än en film tex. & vissa skickar in mer än en bild så vi får se hur de ser ut vid olika tillfällen men de vet inte ni eftersom att ni inte läser våran mail & vi publicerar inte alla bilder. Sen skriver oftast dem som skickar in bilder lite om deras ridning/erfarenhet & hästens erfarenhet osv.

De flesta som skickat in har sedan tackat för tipsen och informationen, däremot har andra blivit arga.

Sedan ser vi inte bara över våra hästar faktiskt utan vi har ett stort kontaktfält (som precis alla andra) och där vi står står de en hel del hästar med alla olika personligheter och alla har olika ideér osv. så vi tar inte bara ifrån våra hästars sätt att göra.

Annars tackar vi för tipsen!



Ha de bäst

Proffsen - vi som slår hål på myterna!

2010-09-19 @ 21:56:00 / URL: http://proffsens.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus