Mysig lördag

Minst sagt! Lördagar = sovmorgon så länge som till kl halv 9. Men jag vaknade givetvis tidigare än klockan så det blev en lång frukost framför Nyhetsmorgon.
Kl 9 var jag ute i stallet och gjorde de vanliga sysslorna.
När jag var klar gjorde jag mig ordning för att åka in till Eslöv City. Nåväl, det fanns en del affärer att kika i om än inte de viktiga som Ica Kvantum, Apoteket och biblioteket (där jag ska förtidsrösta nästa vecka). Jag hittade dessutom ett jätte mysigt fik som hette Grappa ( Precis som resturangen i Eskilstuna). Där åt jag lite lunch samtidigt som jag hade ett långt, uppiggande samtal med min gode vän Johanna från just Etuna.

Eftermiddagen var lugn och jag har pysslat med min lektionspärm då jag har lyckats installera skrivaren helt och rätt så nu fullkomligt exploderar det ut, listor, planeringar och bilder till min pärm! Ni får kanske ta del av resultatet imorgon, men än så länge är det mycket pyssel kvar.

Vid 17 tiden knackade Ebba på och ville rida. Eftersom de andra redan ridit så hjälptes vi åt att göra ordning Magic. Red på banan ca 15 min innan vi gick ut i skogen! Jag tog med mig DD som handhäst och det gick jättebra. Vi spejade efter rådjur mellan träden men såg inga, dock hörde vi ett skott långt inne i skogen så vi beslutade oss för att vända. Vore för tråkigt om någon tog fel på oss och hästarna. Så jag och Ebba började sjunga högt och ljudligt så de verkligen skulle veta att det minnsan inte var något rådjur här inte. Jag tror dock inte hästarna uppskattade vår skönsång! ;)

Dagens duktiga ekipage samt den lilla publiken i form av Ida!

En härlig ritt i kvällssolen!

Katten hade funnit sig en utmärkt sovplats


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus