Dressyr + hoppning på schemat!



Idag red jag dressyr för Lasse på banan. DD var fortfarande lite på tårna men betydligt lugnare idag ändå. Lasse sa många bra saker och uttryck som jag inte hört förut! Värt att ta till sig! Vi gjorde serpentiner, volter och svag sidvärts på en båge och avslutade med lite kravlös galopp. Ska rida så varannan dag och ut i skogen o skritta. Låter som en bra plan tills vidare!

På eftermiddagen ville Ebba återigen hoppa sin lilla ponny. Så jag tog fram lite travbommar och byggde så småningom upp detta till ett litet kryss och räcke. 2 hinder på raken avlsutades ridlektionen med - väldigt duktigt! Även lilla Tott var med och skötte sig givetvis exemplariskt!

Ännu senare på eftermiddagen tog vi transporten med ponnysarna och åkte till Bosjökloster. Där skulle Lasse ha hoppträning kl 18 men ungarna fick hoppa först på banan. Vädret var väldigt vackert, sol och lite regnstänk gav oss en stor regnbåge över ridbanan. Jag såg avundsjukt på när ryttare och hästar fick segla över de fina hindrena på banan. Nåja, det blir snart min tur!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus