"Spansk" ridning idag!

Idag har jag för första gången fått prova Elegido! Han är också en P.R.E Hingst. Annica red först o sen fick jag prova, men han var lugn o fin. Avslutningsvis gjorde vi lite passage! Så himla roligt o mäktig känsla! Sen fick jag skritta ut en sväng i skogen för o känna själv. De gick också jättebra, Annica sa att jag var den enda hitills som ridit ut på honom själv!

Efter fikat fick jag rida Albatros Z igen. Jag värmde upp som vanligt och sen hjälpte Annica mig o vi gjorde lite sluta på volt o sidvärts rörelser. Avslutningsvis gjorde vi spansk skritt! Annica går med o hjälper till o Albatroz fattar vinken direkt o är jätteduktig! Man känner verkligen hur han "växer" o blir ÄNNU STÖRRE! Jag fick också skritta ut på honom i skogen o de gick också bra! De känns som att båda hästarna har "godkänt" mig som deras ryttare. :) De är svårt att bestämma sig vem som är ens favorit. Båda är helt olika varandra både till sättet och ridmässigt. Dock får man nästan träningsvärk bara genom att sitta på Albatros - HAN ÄR JU SÅ STOR o BRED!

Första bilden har jag fotat o 2.a bilden är från utställningen från Strömsholm

Jag kommer hädanefter rida dessa herrar mycket eftersom Annica av en anledning inte kommer kunna rida på ett tag. Jag ser fram emot att få rida dem ännu mer!


Kommentarer
Postat av: olivia karelius

Häftigt att få rida en PRE! Dom är ju så fina! :)

2010-10-15 @ 15:33:53 / URL: http://equestrianworld.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus