Glöm inte bort....


...att ni kan vinna
denna mysiga fleecejacka + strumpor till ett värde av 650 .-?

Reglerna hittar ni här!

Kommentarer
Postat av: Linnea - Hästar, Foto, Vardag m.m.

Men hur gör man då under praktikperioder ifall man måste ha med sig häst? :O eller är det bara om man har en egen som man ska ha med för att göra plats åt andra i skolstallet?

2010-10-26 @ 19:58:27 / URL: http://linneabrandt.blogspot.com
Postat av: New York

sv: För mig är det inga problem att resa eftersom jag alltid har rest mycket. Exempelvis pendlade jag under första året i gymnasiet 3 h varje dag och nu åker jag tåg 7-14 h/månad. Man kan få billiga tågbiljetter hos SJ om man bokar det långt sen innan. Absolut inga problem.

och jag har fotograferat Markus Fuchs' och Jens Fredricssons clinicar och jag har fotat mycket ridsport. Jag är ett kap!



2010-10-26 @ 20:22:19 / URL: http://newyorkneversleeps.blogg.se/
Postat av: Linnea - Hästar, Foto, Vardag m.m.

Ahaaa, då klarande det :P Jag trodde att man MÅSTE ha med sig häst på praktiken :P förstår ju att det är en fördel att ha med sig häst men är man på något ställe där man får rida mycket iallafall så får man ju ändå sin träning!



Men vi får se, är ju ett tag kvar :) har jag tur kan jag ju kanske deala med ägaren till hästen att ägaren står för försäkring så behöver ju jag bara stå för skoning & om hästen behöver övrigt foder.. känns som att det kan bli tight med pengar annars eftersom jag har en hyra på 3600:- plus övriga räkningar :P CSN är ju inte på en jättestor summa.. hur klarade du av ekonomin? levde du snålt eller fick du hjälp av föräldrar?

2010-10-26 @ 20:30:10 / URL: http://linneabrandt.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus