Vem är Eleonor?



Nu har det varit många långa inlägg om inflyttning, jobb och ridning. Men för er nya läsare kanske det är bäst att ställa sig frågan: Vem är Eleonor? Några snabbfrågor ska kanske ge er en liten hint om vem jag faktiskt är.





Smeknamn: Elli
Född: 28 Dec 1989 i Eskilstuna
Bor: Strax utanför Eslöv i Skåne
Tidigare erfarenheter: Praktiserat på reklambyrå, dagis och Islandshäststall. Sommarjobbat sen 14 års ålder, stall, ridläger, resturang och ekonomibyrå.
Tävlat: Dressyr t.o.m LA:3 med vinster & placeringar samt 1.10 hoppning.
Bra egenskaper: Positiv med otroligt lång stubin! Har en gång skrivit en uppsatts då datorn kraschade, jag satte lugnt igång datorn och började om utan ett ord. Påhittig och rolig.
Vilket ord använder du alldeles för mycket av? När jag instruerar och verkligen går in för det så ropar jag gärna ut: "Toppen" eller "juuuustdet". Kanske lite får många gånger.
Vad gör dig glad? Det krävs mycket för att jag ska bli riktigt nere, jag är väldigt glad och positiv som person. Men riktigt glad blir jag då min häst mår bra och träningen ger resultat, eller när man får bra respons från andra människor eller från oväntat håll! Det värmer alltid lite extra!
Mål: Ett mål är att börja tävla ännu mer och stegvis klättra uppåt i klasserna. Ett mer långsiktigt mål är att få fram ett föl undan DD, som så småningom ska bli min nya stjärna!
Något du aldrig glömmer: Min resa till Irland när jag var 16. Jag var på terrängläger och det var helt fantastiskt. Något vi lägerdeltagare lovade varandra att göra om igen.

Kommentarer
Postat av: Ida Norlin

jag vill vinna de rööööööööööööödaaaaaaa :)

2010-09-01 @ 19:16:34 / URL: http://inhast.blogg.se/
Postat av: Johanna Viklund

Hej!

Ska bara kolla.. Jag gick gymnasiet på Vreta.. Började 08, men flyttade upp till Norrland nu sista året.. Ska bara se om du vet vem jag är, ja hade en Skäck på stora sjögestad fr. Januari 2010 till Maj.. Kul att se Vreta finnas med bara :D

MVH Johanna

2010-09-14 @ 13:12:50 / URL: http://johannavkl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus