Härlig dag!

Åh vilken härlig dag! Det känns som att jag har hunnit med mycket nyttigt, samtidigt som jag inte behövt ta ut mig fullständigt.
Jag började kl 9 med lite stallskötsel. Mockning och sopning. Sedan red jag ut på DD tillsammans med Annica och Elegido. Det gick jättebra. Det var som att Elegido inte märkte att DD var med förrns vi kom hem - då började han leva om, gnägga och ställa opp sig. DD var superfin och verkade nöjd över att komma ut i skogen. Häromkring är skogarna så fina. Täta lövskogar, kuperad terräng och stora öppna fält. Så vackert!

Vid lunch hann jag pyssla om med mitt "kontor". Jag ordnade bland pärmar och papper, kuvert och pennor. Imorgon ska jag börja sända ut lite informationsblad till ridskolor häromkring så jag kommer igång med verksamheten på riktigt. Är riktigt sugen nu på att jobba nu faktiskt!

Ungarna kom hem sent från skolan idag, men det hindrar de inte från att vara ute i stallet och omsorgsfullt borsta sina ponnysar. Det blev ett litet hoppass idag igen - särskilt för Ebba som måste lära sig att att känna Magics mycket mera större galopp och språng jämfört med lilla Tott's. Tott är en liten, liten Shettlandsponny och Magic en liten C-ponny så det blir stor skillnad. Det gick hur som helst jättebra för båda ekipagen idag!

Avslutningsvis red jag Azura. En snäll D-ponny som dock blir lite stark och gärna drar ner huvudet eller inte går dit kompisarna inte är. Jag red själv på banan och Azura testade mig direkt och försökte resa sig. Men det var de lilla förutom några stopp men sen så! Jag märkte hur stark hon var och förstår att ungarna blir trötta av att rida henne, men i slutet av passet blev hon riktigt fin och travade i de takt o tempo jag valde. Dessutom skuttade vi över ett litet kryss utan problem!



Hoppas att DD fortsätter vara pigg och fräsch så att vi så småningom kommer ut på banorna igen!
/ Eleonor

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus